Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 140g207kcal30.2g0g9.5g0g
Vesi386g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 140g41kcal0.8g7.4g0.3g2.7g
Kidneypapu keitetty 100g81g77kcal5.6g11.8g0.4g5.6g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g81g77kcal5.6g12.1g0.8g6.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 140g48kcal1.5g7.6g0.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g993kcal87.4g77.8g33.2g37.8g
Valittu annoskoko973g496kcal43.7g38.9g16.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna487g248kcal21.9g19.5g8.3g9.5g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179