Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali6296g1328kcal75.5g214g12.6g132.2g
Jauheliha, sika-nauta 2798g6196kcal489.6g0g475.7g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow91g236kcal9.1g9.1g18.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g15823kcal1163g500g1015.2g286.4g
Valittu annoskoko9744g7912kcal581.5g250g507.6g143.2g
Annoskoko puolitettuna4872g3956kcal290.8g125g253.8g71.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213