Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2248g1528kcal33.7g330.4g4.5g18g
Porkkana 1950g637kcal12.1g108.4g3.9g49.7g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 2161g1749kcal33.9g363.7g1.1g64.8g
Vesi, vesijohtovesi 2401g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.8g14kcal0.5g2g0.1g1.3g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Korppujauho 34g123kcal3.5g25.2g0.3g1.8g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g144g506kcal0g0g56.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g11402kcal366.4g1667.8g295g273.8g
Valittu annoskoko9744g5701kcal183.2g833.9g147.5g136.9g
Annoskoko puolitettuna4872g2851kcal91.6g417g73.8g68.5g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967