Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 7495g6287kcal1367.9g0g82.4g0g
Pekoni rasvainen 1049g3945kcal125.9g0g388.3g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g75g7.5kcal1.1g0g0.4g63.7g
Kananmuna kuoreton 825g1176kcal103.1g2.5g84.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19488g23013kcal3203.4g33.8g1112.4g137.6g
Valittu annoskoko9744g11507kcal1601.7g16.9g556.2g68.8g
Annoskoko puolitettuna4872g5753kcal800.9g8.5g278.1g34.4g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424900