Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1488g5105kcal151.6g1041.4g17.9g52.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt4508g2074kcal144.3g216.4g67.6g0g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä225g1533kcal2.3g2.3g169.1g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2164g1818kcal23.8g396g8.7g39g
Ruokosokeri361g1470kcal0g360.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19512g26828kcal892g4038.8g730g182.2g
Valittu annoskoko9756g13414kcal446g2019.4g365g91.1g
Annoskoko puolitettuna4878g6707kcal223g1009.7g182.5g45.6g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826