Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 338g119kcal15.6g6.6g1g8.4g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 563g52kcal1.6g2.3g4.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g532kcal36g36.6g21.6g19.6g
Valittu annoskoko976g266kcal18g18.3g10.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna488g133kcal9g9.2g5.4g4.9g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.9g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266