Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g281g65kcal3.9g9.5g1.1g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g28g27kcal1.2g4.8g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Chili paprika punainen6.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Soijakastike 13g7.6kcal0.7g1.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g11g18kcal1.8g2.2g0.1g0.1g
Basilika, tuore3.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 561g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1953g302kcal17.4g49.4g2.8g5.6g
Valittu annoskoko976g151kcal8.7g24.7g1.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna488g76kcal4.4g12.4g0.7g1.4g
Arvot/100g100g16kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941