Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g634g171kcal8.2g30.4g1.3g10.8g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g3427g3769kcal788.1g0g61.7g0g
Paprika, punainen1085g279kcal9.8g49.9g4.3g21.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1142g286kcal14.8g48g2.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1371g274kcal8.2g52.1g4.1g19.2g
Herkkusieni säilyke 817g138kcal17.1g1.6g2.4g19.6g
Ruokaöljy keskiarvo 143g1261kcal0g0g142.6g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1142g685kcal11.4g51.4g45.7g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g13728kcal1715.2g466.8g528.8g156.4g
Valittu annoskoko9760g6864kcal857.6g233.4g264.4g78.2g
Annoskoko puolitettuna4880g3432kcal428.8g116.7g132.2g39.1g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855