Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%2503g4254kcal500.5g0g250.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g4505g7298kcal378.4g540.6g355.9g211.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2503g3003kcal57.6g120.1g250.3g0g
Rypsiöljy 250g2213kcal0g0g250.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g33536kcal1873g1321.4g2213.6g423.4g
Valittu annoskoko9760g16768kcal936.5g660.7g1106.8g211.7g
Annoskoko puolitettuna4880g8384kcal468.3g330.4g553.4g105.9g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257