Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g3200g2080kcal105.6g144g124.8g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g4800g16704kcal168g3888g48g144g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19520g42589kcal987.2g8074.6g706.4g288g
Valittu annoskoko9760g21295kcal493.6g4037.3g353.2g144g
Annoskoko puolitettuna4880g10647kcal246.8g2018.7g176.6g72g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483