Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras720g2520kcal97.2g472.3g20.9g43.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3600g5976kcal684g0g360g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g40g360kcal0g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)528g143kcal6.9g25.3g1.1g9g
Kananmuna kuoreton 1160g1655kcal145g3.5g118.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g3000g750kcal99g87g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g720g202kcal7.9g34.6g2.9g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19536g23210kcal2080g1245.4g1087.6g147.6g
Valittu annoskoko9768g11605kcal1040g622.7g543.8g73.8g
Annoskoko puolitettuna4884g5803kcal520g311.4g271.9g36.9g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042