Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1869g1215kcal29.9g280.3g1.9g0g
Keittojuurekset, apetit934g243kcal8.4g44.8g2.8g21.5g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g841g235kcal9.2g40.4g3.4g25.2g
Vihreä papu, pitkä467g126kcal8.9g19.2g0.9g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1869g3102kcal355g0g186.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g79kcal2.5g2g6.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow28g73kcal2.8g2.8g5.6g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 3737g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19544g10144kcal833.4g779g415.6g116.6g
Valittu annoskoko9772g5072kcal416.7g389.5g207.8g58.3g
Annoskoko puolitettuna4886g2536kcal208.4g194.8g103.9g29.2g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856