Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen251g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Tuorekurkku, annos 50g387g155kcal2.3g5.4g0.4g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow140g140kcal32.3g0g1.4g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g200g321kcal34.1g0.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1956g1332kcal140.4g30.2g45.2g7g
Valittu annoskoko978g666kcal70.2g15.1g22.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna489g333kcal35.1g7.6g11.3g1.8g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533