Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g3200g1920kcal118.4g233.6g64g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1100g3457kcal116.2g653.4g24.2g60.5g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Tonnikala vedessä 2400g2507kcal538.6g0g36g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g800g2080kcal240g16g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19560g26484kcal2584.8g1879.6g939.4g121.8g
Valittu annoskoko9780g13242kcal1292.4g939.8g469.7g60.9g
Annoskoko puolitettuna4890g6621kcal646.2g469.9g234.9g30.5g
Arvot/100g100g135kcal13.2g9.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933