Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)364g36kcal5.5g0g2.2g309.4g
Ruisjauho Pirkka2912g8882kcal282.5g1776.4g58.2g436.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)1577g5048kcal217.7g914.9g50.5g197.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g485g680kcal67.9g67.9g16.5g233g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g73g291kcal0g72.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4247g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g134g481kcal60.1g53.4g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g30835kcal1267.4g5770.8g270.8g2352.8g
Valittu annoskoko9792g15417kcal633.7g2885.4g135.4g1176.4g
Annoskoko puolitettuna4896g7709kcal316.9g1442.7g67.7g588.2g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040