Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4504g1261kcal27g268g9g112.6g
Vesi, vesijohtovesi 4504g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g45g108kcal2.4g18.9g2.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)450g383kcal4.5g15.8g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g3688kcal77.6g637.2g86.8g235.2g
Valittu annoskoko9792g1844kcal38.8g318.6g43.4g117.6g
Annoskoko puolitettuna4896g922kcal19.4g159.3g21.7g58.8g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.3g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864