Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 4806g1866kcal21.1g326.8g24g125g
Kananmuna kuoreton 2643g3771kcal330.4g7.9g270.9g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g60g33kcal3.6g1.8g1.2g60.1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1202g7209kcal288.4g79.3g648.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1081g9732kcal0g0g1081.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g45220kcal1287g831.6g4052.4g370.2g
Valittu annoskoko9792g22610kcal643.5g415.8g2026.2g185.1g
Annoskoko puolitettuna4896g11305kcal321.8g207.9g1013.1g92.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794