Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)960g816kcal9.6g33.6g67.2g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g3360g571kcal53.8g73.9g6.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4800g1440kcal220.8g91.2g14.4g76.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl96g864kcal0g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)528g143kcal6.9g25.3g1.1g9g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g7772kcal589.8g463.6g371.4g173.6g
Valittu annoskoko9792g3886kcal294.9g231.8g185.7g86.8g
Annoskoko puolitettuna4896g1943kcal147.5g115.9g92.9g43.4g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207