Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 6007g4862kcal94.3g1011g3g180.2g
Sipuli (kuorittu)661g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 1802g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1202g1021kcal16.8g52.9g84.1g0g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g12226kcal244.2g2210.4g177.2g382.8g
Valittu annoskoko9792g6113kcal122.1g1105.2g88.6g191.4g
Annoskoko puolitettuna4896g3057kcal61.1g552.6g44.3g95.7g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920