Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g9180g3580kcal55.1g899.6g9.2g165.2g
Vesi, vesijohtovesi 612g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g7160kcal110.2g1799.2g18.4g330.4g
Valittu annoskoko9792g3580kcal55.1g899.6g9.2g165.2g
Annoskoko puolitettuna4896g1790kcal27.6g449.8g4.6g82.6g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224