Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 393g1595kcal0g392.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 842g1201kcal105.3g2.5g86.3g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton3208g5453kcal240.6g32.1g481.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 489g1679kcal49.8g342.4g5.9g17.1g
Kookoshiutale 289g1908kcal23.5g18.5g186.3g47.1g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g690g2759kcal0g682.8g0g0g
Saksanpähkinä 1123g7637kcal165g37.1g732.1g178.5g
Kinuskikastike (Rainbow)2005g6215kcal54.1g1243g106.3g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)714g5139kcal0g0g571g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19584g67313kcal1280.8g5532.4g4338.2g485.8g
Valittu annoskoko9792g33657kcal640.4g2766.2g2169.1g242.9g
Annoskoko puolitettuna4896g16828kcal320.2g1383.1g1084.6g121.5g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710