Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.9g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu19g27kcal3g0.5g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g110kcal7.4g11g3.8g1g
Valittu annoskoko98g55kcal3.7g5.5g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g27kcal1.9g2.8g1g0.3g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.6g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774