Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 18g18kcal0.5g0.1g1.8g0.3g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti8.3g23kcal0.3g0.5g2.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemi laimennettu 17g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 17g3.1kcal0g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g441kcal7g3.8g44g0.6g
Valittu annoskoko98g221kcal3.5g1.9g22g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g110kcal1.8g1g11g0.2g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804