Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g53g216kcal2.5g2.5g21.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.9g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.9g3.6kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g735kcal7.2g9.4g74.6g0.6g
Valittu annoskoko98g368kcal3.6g4.7g37.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g184kcal1.8g2.4g18.7g0.2g
Arvot/100g100g375kcal3.7g4.8g38g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264328