Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 6.2g22kcal0.7g4.3g0.1g0.2g
Grahamjauho 4.8g16kcal0.5g2.9g0.1g0.5g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g18g108kcal3.3g0.9g9.5g2.4g
Banaani, kuorittu 33g29kcal0.4g6g0.1g0.6g
Leivinjauhe 0.9g1.5kcal0g0.3g0g0g
Ruokasooda 0.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.2g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g8.8g33kcal0g8.5g0g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g634kcal12.4g61g36g7.4g
Valittu annoskoko98g317kcal6.2g30.5g18g3.7g
Annoskoko puolitettuna49g159kcal3.1g15.3g9g1.9g
Arvot/100g100g324kcal6.3g31.2g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844