Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g33g36kcal7.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Makaroni, pasta 11g36kcal1.1g7.3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.5g14kcal1.5g0g0.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%22g35kcal0.6g0.6g3.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g283kcal22g17.6g13.2g1.4g
Valittu annoskoko98g142kcal11g8.8g6.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g71kcal5.5g4.4g3.3g0.4g
Arvot/100g100g145kcal11.2g9g6.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642