Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g19g12kcal0.3g2.8g0g0g
Keittojuurekset, apetit9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g8.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vihreä papu, pitkä4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g102kcal8.4g7.8g4.2g1.2g
Valittu annoskoko98g51kcal4.2g3.9g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g26kcal2.1g2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856