Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio38g34kcal1.7g1.9g2.3g0g
Paprika vihreä 9g2kcal0.1g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 7.5g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sinappi 1.9g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0g
Tilli, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g198kcal14.4g5.4g13.2g0.8g
Valittu annoskoko98g99kcal7.2g2.7g6.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna49g50kcal3.6g1.4g3.3g0.2g
Arvot/100g100g101kcal7.3g2.7g6.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251