Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g25g11kcal0g2.4g0g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal1.9g0g1.9g0g
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g77kcal4.2g5g4.2g1.2g
Valittu annoskoko98g39kcal2.1g2.5g2.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna49g19kcal1.1g1.3g1.1g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2.1g2.5g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511