Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)30g84kcal5.4g0g6.9g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g30g108kcal3.6g22.5g0.4g1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)28g10kcal0.3g1.9g0.1g0.4g
Porkkanaraaste 200g5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Sipulikuutiot Apetit5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g408kcal18.8g50g14.8g3g
Valittu annoskoko98g204kcal9.4g25g7.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g102kcal4.7g12.5g3.7g0.8g
Arvot/100g100g208kcal9.6g25.5g7.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589