Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 47g32kcal2.4g4.4g0.2g1.5g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Cashewpähkinä 5.6g32kcal1.1g1.1g2.6g0.2g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g0.4g1.5kcal0.2g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g168kcal7.6g11.8g9.4g3.6g
Valittu annoskoko98g84kcal3.8g5.9g4.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna49g42kcal1.9g3g2.4g0.9g
Arvot/100g100g86kcal3.9g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928