Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Tomaatti, tuore33g6.7kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g33kcal2.5g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g99kcal6g5.2g5.6g1.8g
Valittu annoskoko98g49kcal3g2.6g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g25kcal1.5g1.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g50kcal3g2.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480