Välimeren kalasoppa

HUOM KÄYTIN TÄHÄN PIRKAN TURSKA KUUTIOITA, MUTTA EN LÖYTÄNYT LASKURISTA K.O. TUOTETTA NIIN SIKSI OHJEESSA LUKEE TURSKAA TUOREENA :)
MUTTA KUUTIOT ON HELPOMPIA ;)

Kuullota oliiviöljyssä paprika ja sipuli pilkottuna oman maun mukaisiksi paloiksi.

ruskista/paista kalakuutioita pannulla.

Sekoita ainesosat keskenään kattilaan ja lisää tomaattimurska ja vesi.

lisää tuorejuusto ja mausta yrteillä (basilika, oregano, valkosipuli.)
Kanelia lisäämällä joukkoon saa kivasti kreikka fiilistä :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g16g14kcal3g0g0.2g0g
Turska tuore suolattu (Ubago), annos 224g16g14kcal2g0.2g0.5g0g
Chili Tomaattimurska (Pirkka), annos 500g20g7.1kcal0.3g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maustamaton kevyt tuorejuusto (Pirkka), annos 400g4.2g7.1kcal0.7g0g0.4g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g112kcal12.4g4.8g4.2g0.6g
Valittu annoskoko98g56kcal6.2g2.4g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g28kcal3.1g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g57kcal6.3g2.4g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327920