Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%44g75kcal8.8g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti10g3.2kcal0.2g0.5g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.7g5.7kcal0.3g1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 27g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g214kcal21.4g5g11.2g2.2g
Valittu annoskoko99g107kcal10.7g2.5g5.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g54kcal5.4g1.3g2.8g0.6g
Arvot/100g100g109kcal10.9g2.5g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963