Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g16g24kcal2.5g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g9kcal0.9g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g161kcal10.6g15g6.2g1g
Valittu annoskoko98g81kcal5.3g7.5g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna49g40kcal2.7g3.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.6g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479