Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Pinaatti 5.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika keskiarvo 4.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)6.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g28kcal1.4g4.2g0.4g2.2g
Valittu annoskoko99g14kcal0.7g2.1g0.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g7kcal0.4g1.1g0.1g0.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795