Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl6.2g21kcal0.9g3.5g0.4g0.7g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Maitojauhe rasvaton 1.3g4.6kcal0.4g0.7g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)15g28kcal3.6g0g1.5g0g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g3.6g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kananmuna, keitetty 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa10g31kcal2.4g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g354kcal19.8g26.6g18.2g3g
Valittu annoskoko98g177kcal9.9g13.3g9.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna49g89kcal5g6.7g4.6g0.8g
Arvot/100g100g180kcal10.1g13.5g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253