Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)47g15kcal1.4g2.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.8g71kcal0g0g7.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g24g79kcal3.8g11.8g1.8g3.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 17g52kcal1.5g9.6g0.3g2.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 2.6g8.3kcal0.7g0.2g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g450kcal14.8g47.6g20.8g12.8g
Valittu annoskoko99g225kcal7.4g23.8g10.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna49g113kcal3.7g11.9g5.2g3.2g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24.1g10.5g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528