Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g18g31kcal3.6g0g1.8g0g
Punajuuri 26g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 7.8g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Ohrasuurimo 4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 10g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 6.5g11kcal0.2g0.2g1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g151kcal9.6g12.2g6.2g2.4g
Valittu annoskoko99g76kcal4.8g6.1g3.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna49g38kcal2.4g3.1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363