Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g64kcal7.5g0g3.8g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Paprika punainen 8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 2.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana198g211kcal16.6g7.2g12.6g2g
Valittu annoskoko99g106kcal8.3g3.6g6.3g1g
Annoskoko puolitettuna50g53kcal4.2g1.8g3.2g0.5g
Arvot/100g100g107kcal8.4g3.6g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883