Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 29g10kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kaali, valkokaali29g6.2kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Hunaja 1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 14g7.7kcal0.1g1.7g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g15g17kcal0.4g0.6g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g95kcal2.4g12.6g3.6g2.8g
Valittu annoskoko99g48kcal1.2g6.3g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g24kcal0.6g3.2g0.9g0.7g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316