Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 167g180kcal14.1g23.4g0.6g11.7g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow167g125kcal9.2g20g0.8g0g
Paprika keltainen 134g40kcal1.3g6.8g0.3g2.7g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g334g117kcal5.3g23g0.3g4.7g
Kasvisliemikuutio 7.3g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Juusto, cheddar 80g331kcal20.5g0.1g27.6g0g
Chili paprika punainen2.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2048kcal105.2g157.4g102.8g40.8g
Valittu annoskoko980g1024kcal52.6g78.7g51.4g20.4g
Annoskoko puolitettuna490g512kcal26.3g39.4g25.7g10.2g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884