Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g610g1597kcal106.1g0g121.9g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g53g160kcal1.9g2.4g16g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Korppujauho 31g112kcal3.2g22.8g0.3g1.6g
Vesi152g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 38g337kcal0g0g38.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4483kcal226.6g62.4g353.2g6.6g
Valittu annoskoko980g2242kcal113.3g31.2g176.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna490g1121kcal56.7g15.6g88.3g1.7g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.2g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807