Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 206g157kcal3.9g32g0.4g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.5g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu188g270kcal30g4.7g14.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g4.2g10kcal0.2g1.8g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g1095kcal73.8g106.2g39.4g9.8g
Valittu annoskoko980g548kcal36.9g53.1g19.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna490g274kcal18.5g26.6g9.9g2.5g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774