Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 183g183kcal4.6g0.7g17.5g3.3g
Pekoni, paistettu 133g684kcal21.8g0g67.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti83g233kcal2.8g4.7g22.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl166g565kcal3.3g5g58.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g25g19kcal1.9g2.4g0.1g0g
Oliiviöljy 33g294kcal0g0g33.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g19.9g0g
Kasvisliemi laimennettu 166g15kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Lihaliemi laimennettu 166g31kcal0g5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4412kcal70.2g37.4g441.6g6.8g
Valittu annoskoko980g2206kcal35.1g18.7g220.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna490g1103kcal17.6g9.4g110.4g1.7g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804