Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 315g1079kcal32g220.1g3.8g11g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Leivinjauhe 14g24kcal0.7g5.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 415g110kcal13.7g12.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 166g208kcal18.2g0.4g15g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl62g560kcal0g0g62.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g4008kcal129.2g488.2g162g22.2g
Valittu annoskoko980g2004kcal64.6g244.1g81g11.1g
Annoskoko puolitettuna490g1002kcal32.3g122.1g40.5g5.6g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280589