Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 463g275kcal45.5g13.9g1.9g0g
Sokeri 79g320kcal0g78.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai121g422kcal14.5g85.5g2.5g3.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 306g436kcal38.2g0.9g31.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g2979kcal196.4g376.4g71.4g7.2g
Valittu annoskoko980g1489kcal98.2g188.2g35.7g3.6g
Annoskoko puolitettuna490g745kcal49.1g94.1g17.9g1.8g
Arvot/100g100g152kcal10g19.2g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104