Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g117g715kcal22.3g5.9g64.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale35g21kcal3.5g1.8g0.1g25.7g
Tattarijauho, Myllynparas82g279kcal10.7g55.4g1.4g4.3g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g59g211kcal10g27.5g4.5g9.4g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Fiber husk (1rkl=10g)23g2.3kcal0.4g0g0.1g19.9g
Vesi586g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g66g479kcal0.7g0.7g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1960g3457kcal96.4g191.4g246.2g118.8g
Valittu annoskoko980g1728kcal48.2g95.7g123.1g59.4g
Annoskoko puolitettuna490g864kcal24.1g47.9g61.6g29.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365