Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 1670g1797kcal140.8g233.8g5.8g116.9g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow1670g1253kcal91.9g200.4g8.4g0g
Paprika keltainen 1336g403kcal12.6g68.1g2.7g26.7g
Sipuli 601g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1804kcal0g0g200.4g0g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3340g1169kcal53.4g230.5g3.3g46.8g
Kasvisliemikuutio 74g224kcal7g9.9g17.3g1.2g
Juusto, cheddar 802g3309kcal205.5g0.8g275.8g0g
Chili paprika punainen27g11kcal0.5g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g20475kcal1051g1575.8g1030.8g407g
Valittu annoskoko9800g10238kcal525.5g787.9g515.4g203.5g
Annoskoko puolitettuna4900g5119kcal262.8g394g257.7g101.8g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884