Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2333g421kcal13.1g58.3g9.3g16.3g
Dolmio Light Classico Bolognese1667g617kcal20g130g1.7g11.7g
Jauheliha, sika-nauta 1333g2953kcal233.3g0g226.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1667g1833kcal38.3g66.7g166.7g0g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g667g2400kcal186.7g13.3g180g0g
Vehnäjauho puolikarkea 133g458kcal13.6g93.3g1.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g19202kcal1138g915.2g1232g65.4g
Valittu annoskoko9800g9601kcal569g457.6g616g32.7g
Annoskoko puolitettuna4900g4801kcal284.5g228.8g308g16.4g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806